Oppsigelse

Oppsigelse
Ønsker du å si opp medlemskapet ditt, må dette skje skriftlig. Dette gjør du ved å sende en e-post til askoy@nextfitness.no. Du vil i løpet av 1–4 dager motta en bekreftelse på din oppsigelse med info om siste avdrag/forfall og siste medlemsdato.

Frys
Du kan enkelt fryse ditt abonnement ved å sende mail til askoy@nextfitness.no.
Frys er begrenset til hele måneder (fra dato til dato) og maks 2 måneder per år.

Tren når du vil

Moderne utstyr

Ingen bindingstid

Strusshamnsvegen 23, 5302 Strusshamn

Hold deg oppdatert

Om senteret

Velkommen til våre 1500 m2 med ren treningsglede! Vi har store, lyse lokaler fylt med kvalitetsutstyr, dyktige og kompetente instruktører og god atmosfære. Hos oss er du velkommen om du er topptrent eller sofagris – vi hjelper deg i gang uansett. Du vil alltid kunne få assistanse av våre trenere dersom du ønsker det. Vi tilbyr yoga, spinning, pilates, styrke, kondisjon,step, zumba – alt ledet av trygge, utdannede instruktører i gruppetreningssalen.

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan du også delta på Livea livsstilskurs. Livea passer både for deg som trenger en større livsstilsendring, og deg som kun trenger hjelp med de siste kiloene.

Dette senteret tilbyr

Personlig trener

Frivektområde

Garderober herre/dame med dusj

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

Døgnåpen

Personlig trening

Alle våre personlig trenere har egne spesialfelt og ulik erfaring og utdanningsbakgrunn. Det gjør at vi er fleksible og kan finne øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for nettopp deg. Uansett hva utgangspunktet ditt er og hvilke mål du har satt deg for treningen, har vi en personlig trener som står klar for å gi deg all motivasjonen og støtten du trenger underveis.

Våre personlige trenere

Bli medlem i dag!

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter