Oppsigelse

Oppsigelse
Ønsker du å si opp medlemskapet ditt, må dette skje skriftlig. Dette gjør du ved å sende en e-post til sentrum@nextfitness.no. Du vil i løpet av 1–4 dager motta en bekreftelse på din oppsigelse med info om siste avdrag/forfall og siste medlemsdato.

Frys
Du kan enkelt fryse ditt abonnement ved å sende mail til sentrum@nextfitness.no.
Frys er begrenset til hele måneder (fra dato til dato) og maks 2 måneder per år.

Tren når du vil

Moderne utstyr

Ingen bindingstid

Hold deg oppdatert

Om senteret

På NEXT Bergen Sentrum kan du velge blant et bredt utvalg av toppmoderne treningsapparater både til styrke, kondisjon og generell egentrening. Vi har også en egen sone for funksjonell styrketrening der du kan bruke hele kroppen og trene på reelle situasjoner og utfordringer du møter i hverdagen.

Og ønsker du deg tettere oppfølging underveis, hjelper de dyktige personlig trenerne våre deg selvfølgelig med å få maks ut av treningen – og å sikre at opplegget ditt er tilpasset akkurat dine mål og behov.

Dette senteret tilbyr

Personlig trener

Frivektområde

Garderober herre/dame med dusj

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

05.00-24.00

Personlig trening

Alle våre personlig trenere har egne spesialfelt og ulik erfaring og utdanningsbakgrunn. Det gjør at vi er fleksible og kan finne øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for nettopp deg. Uansett hva utgangspunktet ditt er og hvilke mål du har satt deg for treningen, har vi en personlig trener som står klar for å gi deg all motivasjonen og støtten du trenger underveis.

Bli medlem i dag!

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter