Oppsigelse

Oppsigelse
Ønsker du å si opp medlemskapet ditt, må dette skje skriftlig. Dette gjør du ved å sende en e-post til danmarksplass@nextfitness.no. Du vil i løpet av 1–4 dager motta en bekreftelse på din oppsigelse med info om siste avdrag/forfall og siste medlemsdato.

Frys
Du kan enkelt fryse ditt abonnement ved å sende mail til
danmarksplass@nextfitness.no. Frys er begrenset til hele måneder (fra dato til dato) og maks 2 måneder per år.
Gratis prøvetime

Gratis prøvetime
Vi tilbyr nye medlemmer en gratis prøvetime. Dette bestiller du ved å sende en e-post til danmarksplass@nextfitness.no.

Tren fra 05:00-24:00

Topp moderne utstyr

Ingen bindingstid

Hold deg oppdatert

Om senteret

På NEXT Danmarksplass kan du velge blant et bredt utvalg av toppmoderne treningsapparater både til styrke, kondisjon og generell egentrening. Vi har også en egen sone for funksjonell styrketrening der du kan bruke hele kroppen og trene på reelle situasjoner og utfordringer du møter i hverdagen.

Og ønsker du deg tettere oppfølging underveis, hjelper de dyktige personlig trenerne våre deg selvfølgelig med å få maks ut av treningen – og å sikre at opplegget ditt er tilpasset akkurat dine mål og behov.

Dette senteret tilbyr

Personlig trener

Frivektområde

Omkledningsrom

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

05:00 – 24:00

Personlig trening

Våre personlige trenere Nico Urban og Frode Rotevatn har egne spesialfelt og ulik erfaring og utdanningsbakgrunn. Det gjør at de er fleksible og kan finne øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for nettopp deg. Uansett hva utgangspunktet ditt er og hvilke mål du har satt deg for treningen er de klar for å gi deg all motivasjon og støtte du trenger underveis. De tilbyr også 12 ukers Bootcamp for private og bedrifter.

Våre personlige trenere

Bli medlem i dag!

Hvorfor
Next?

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter