Oppsigelse

Oppsigelse
Ønsker du å si opp medlemskapet ditt, må dette skje skriftlig. Dette gjør du ved å sende en e-post til froland@nextfitness.no. Du vil i løpet av 1–4 dager motta en bekreftelse på din oppsigelse med info om siste avdrag/forfall og siste medlemsdato.

Frys
Du kan enkelt fryse ditt abonnement ved å sende mail til
froland@nextfitness.no. Frys er begrenset til hele måneder (fra dato til dato) og maks 2 måneder per år.

Tren når du vil

Døgnåpent

Ingen bindingstid

Bjørumsvegen 19, 4820 Froland

Hold deg oppdatert

Om senteret

NEXT er Frolands nye treningssenter beliggende på Blakstadheia. Senteret er selvbetjent, uten innmeldingsavgift og medlemskap er uten bindingstid. Du kan trene akkurat når det passer deg! Senteret er tilgjengelig for medlemmer hele døgnet.

Hos oss kan du nyte en fantastisk treningsopplevelse i et nybygd og flott lokale med et treningsareal på ca 600 kvm. Vi lover god ventilasjon og en fantastisk utsikt fra Blakstadheia, noe som er en sjelden luksus man får på treningssentre. Vi har markedets beste utstyr med gjennomført kvalitet, enkle og brukervennlige apparater for kondisjon og styrketrening samt tilpasset lav bakgrunnsmusikk for en behagelig treningsøkt.

Vårt treningskonsept er basert på erfaring av medlemmers ønsker og vilkår. Senteret er delt inn i ulike soner med god kapasitet slik at treningen skal være mest mulig effektiv og behagelig for deg.

NEXT Froland passer for alle uansett alder, fysisk form eller bakgrunn. Vi tilbyr et lavterskel treningskonsept som sørger for at du skal føle deg trygg og komfortabel når du trener hos oss. Samtidig har vi også fokus på og har lagt til rette med utstyr og funksjonelle frivektsoner som også treffer det erfarne medlemmet godt.

Her har du alt du behøver for dagens høydepunkt gjennom en god treningsøkt. Velkommen for gode treningsopplevelser hos NEXT Froland!

Dette senteret tilbyr

Funksjonell sone

Frivektområde

Omkledningsrom

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

Dette senteret er døgnåpent

Personlig trening

Sindre har en bachelorgrad i fysioterapi og har jobbet 10 år som fysioterapeut. Han har mye kunnskap om opptrening etter skader, trening med og rundt smerter, skadeforebyggende trening og folkehelse. Han har også bred erfaring innenfor idrett, styrketrening, prestasjonsfremmende trening og varige livsstilsendringer.

Som personlig trener skreddersyr han opplegget til dine mål og ønsker både på treningssenteret og i hverdagen din. Med Sindre som personlig trener vil du oppleve en hverdag med mer energi og mindre smerter. Han vil hjelpe deg med å gi alt på trening på veien mot målene dine.

Med Sindre får du kvalitet fra første time. Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Kontakt han i dag for en uforpliktende samtale. E-post: sindre@nextfitness.no

Bli medlem i dag!

Hvorfor
Next?

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter