Oppsigelse

Oppsigelse
Ønsker du å si opp medlemskapet ditt, må dette skje skriftlig. Dette gjør du ved å sende en e-post til froland@nextfitness.no. Du vil i løpet av 1–4 dager motta en bekreftelse på din oppsigelse med info om siste avdrag/forfall og siste medlemsdato.

Frys
Du kan enkelt fryse ditt abonnement ved å sende mail til
froland@nextfitness.no. Frys er begrenset til hele måneder (fra dato til dato) og maks 2 måneder per år.

Tren når du vil

Døgnåpent

Ingen bindingstid

Bjørumsvegen 19, 4820 Froland

Hold deg oppdatert

Om senteret

NEXT er Frolands nye treningssenter beliggende på Blakstadheia. Senteret er selvbetjent, uten innmeldingsavgift og medlemskap er uten bindingstid. Du kan trene akkurat når det passer deg! Senteret er tilgjengelig for medlemmer hele døgnet.

Hos oss kan du nyte en fantastisk treningsopplevelse i et nybygd og flott lokale med et treningsareal på ca 600 kvm. Vi lover god ventilasjon og en fantastisk utsikt fra Blakstadheia, noe som er en sjelden luksus man får på treningssentre. Vi har markedets beste utstyr med gjennomført kvalitet, enkle og brukervennlige apparater for kondisjon og styrketrening samt tilpasset lav bakgrunnsmusikk for en behagelig treningsøkt.

Vårt treningskonsept er basert på erfaring av medlemmers ønsker og vilkår. Senteret er delt inn i ulike soner med god kapasitet slik at treningen skal være mest mulig effektiv og behagelig for deg.

NEXT Froland passer for alle uansett alder, fysisk form eller bakgrunn. Vi tilbyr et lavterskel treningskonsept som sørger for at du skal føle deg trygg og komfortabel når du trener hos oss. Samtidig har vi også fokus på og har lagt til rette med utstyr og funksjonelle frivektsoner som også treffer det erfarne medlemmet godt.

Her har du alt du behøver for dagens høydepunkt gjennom en god treningsøkt. Velkommen for gode treningsopplevelser hos NEXT Froland!

Dette senteret tilbyr

Funksjonell sone

Frivektområde

Omkledningsrom

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

Dette senteret er døgnåpent

Personlig trening

Ønsker du å jobbe som personlig trener hos oss?
Som PT hos NEXT vil du få mulighet til å styre din egen arbeidshverdag. Du vil være vårt ansikt utad og bidra til økt oppmerksomhet og interesse rundt senteret!

Vi tilbyr:
– Markedets beste lønnsbetingelser
– Nytt og moderne treningsutstyr
– Muligheten til å være med å utvikle Norges nyeste treningssenterkjede

Ta kontakt med oss på epost, froland@nextfitness.no for mer informasjon

Bli medlem i dag!

Hvorfor
Next?

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter