Tren når du vil

Døgnåpent

Ingen bindingstid

Mannhellervegen 859, 6854 Kaupanger

Hold deg oppdatert

Om senteret

På NEXT Kaupanger vil du kunne velge blant et bredt utvalg av toppmoderne treningsapparater både til styrke, kondisjon og generell egentrening. Vi har også en egen sone for funksjonell styrketrening der du kan bruke hele kroppen og trene på reelle situasjoner og utfordringer du møter i hverdagen.

Og ønsker du deg tettere oppfølging underveis, hjelper de dyktige personlig trenerne våre deg selvfølgelig med å få maks ut av treningen – og å sikre at opplegget ditt er tilpasset akkurat dine mål og behov.

Dette senteret tilbyr

Personlig trener

Frivektområde

Omkledningsrom

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

Dette senteret er døgnåpent

Personlig trening

Alle våre personlig trenere har egne spesialfelt og ulik erfaring og utdanningsbakgrunn. Det gjør at vi er fleksible og kan finne øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for nettopp deg. Uansett hva utgangspunktet ditt er og hvilke mål du har satt deg for treningen, har vi en personlig trener som står klar for å gi deg all motivasjonen og støtten du trenger underveis.

Våre personlige trenere

Bli medlem i dag!

Hvorfor
Next?

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter