Oppsigelse

Oppsigelse
Ønsker du å si opp medlemskapet ditt, må dette skje skriftlig. Dette gjør du ved å sende en e-post til torsbudalen@nextfitness.no. Du vil i løpet av 1–4 dager motta en bekreftelse på din oppsigelse med info om siste avdrag/forfall og siste medlemsdato.

Frys
Du kan enkelt fryse ditt abonnement ved å sende mail til
torsbudalen@nextfitness.no. Frys er begrenset til hele måneder (fra dato til dato) og maks 2 måneder per år.

Tren når du vil

Døgnåpent

Ingen bindingstid

Hold deg oppdatert

Om senteret

På NEXT Torsbudalen kan du velge blant et bredt utvalg av toppmoderne treningsapparater både til styrke, kondisjon og generell egentrening. Vi har også en egen sone for funksjonell styrketrening der du kan bruke hele kroppen og trene på reelle situasjoner og utfordringer du møter i hverdagen.

Og ønsker du deg tettere oppfølging underveis, hjelper de dyktige personlig trenerne våre deg selvfølgelig med å få maks ut av treningen – og å sikre at opplegget ditt er tilpasset akkurat dine mål og behov.

Dette senteret tilbyr

Funksjonell sone

Frivektområde

Omkledningsrom

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

Dette senteret er døgnåpent

Personlig trening

Mitt navn er Lene og jeg starter opp som personlig trener ved NEXT Torsbudalen. Send meg gjerne en melding for en uforpliktende samtale.

Jeg er sertifisert personlig trener ved NIH og har jobbet flere år som PT. Jeg er også utdannet sykepleier og jordmor. Med en stor interesse for kvinnehelse har jeg fordypet meg i trening under og etter svangerskap (sert. pre-/postnatal coach). Jeg har stort fokus på at treningen skal gi god helse, mestringsfølelse og selvtillit.

Som personlig trener er jeg opptatt av å se hver enkelt person, tilpasse planen etter deg og din hverdag! Jeg vil aktivt jobbe for at du skal utvikle deg, motivere fra sidelinjen og du vil også kunne forvente ærlige tilbakemeldinger. Jeg vil hjelpe deg med på veien mot målene dine!

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale på e-post: lene@nextfitness.no

Bli medlem i dag!

Hvorfor
Next?

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter