Oppsigelse

Oppsigelse
Ønsker du å si opp medlemskapet ditt, må dette skje skriftlig. Dette gjør du ved å sende en e-post til ytresandviken@nextfitness.no. Du vil i løpet av 1–4 dager motta en bekreftelse på din oppsigelse med info om siste avdrag/forfall og siste medlemsdato.

Frys
Du kan enkelt fryse ditt abonnement ved å sende mail til ytresandviken@nextfitness.no.
Frys er begrenset til hele måneder (fra dato til dato) og maks 2 måneder per år.

Tren når du vil

Moderne utstyr

Ingen bindingstid

Hold deg oppdatert

Om senteret

Velkommen til NEXT Ytre Sandviken. Senteret har tidligere vært driftet som Nr 1 Fitness, men kom innunder Next paraplyen i 2024. Senteret strekker seg over to etasjer med et stort utvalgt apparater til både kondisjon, styrke og funksjonell trening. Treningssenteret finner du sentralt plassert på Nyhavn i Gamle Bergen/Ytre Sandviken.

Dette senteret tilbyr

Personlig trener

Frivektområde

Garderober herre/dame med dusj

Tøyesone

Digital helsetest

Kostholdsveiledning

Åpningstider

Åpent 07-23,
365 dager i året

Personlig trening

Alle våre personlig trenere har egne spesialfelt og ulik erfaring og utdanningsbakgrunn. Det gjør at vi er fleksible og kan finne øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for nettopp deg. Uansett hva utgangspunktet ditt er og hvilke mål du har satt deg for treningen, har vi en personlig trener som står klar for å gi deg all motivasjonen og støtten du trenger underveis.

Bli medlem i dag!

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter